Ingredienser
- 225 g. smør
- 400 g. sukker
- 4 æg
- 5 meget modne bananer
- 50 g. havregryn
- 50 g. knuste hasselnødder
- 1 ¼ dl. kærnemælk
- ½ tsk. salt
- 2 tsk. natron
- 2 tsk. vaniljesukker
- 320 g. mel
evt. chokoladeglasur til pynt.
Sådan gør du
- Smelt smørret og rør det sammen med sukkeret.
- Tilsæt æggene et af gangen.
- Bananerne moses og kommes i.
- Hasselnødder og havregrynet kommes i.
- Tilsæt kærnemælken og bland derefter mel, natron, vaniljesukker, salt og tilsæt det.
- Det hele røres til en ensartet dej.
- Dejen bages i en smurt bageform i midten af ovnen ved 200 c. i ca. 45 min.
Tip: Sluk for ovnen og lad kagen stå 10 min. mere.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-