Ingredienser
- 225 g. smør
- 400 g. sukker
- 4 æg
- 5 meget modne bananer
- 50 g. havregryn
- 50 g. knuste hasselnødder
- 1 ¼ dl. kærnemælk
- ½ tsk. salt
- 2 tsk. natron
- 2 tsk. vaniljesukker
- 320 g. mel
evt. chokoladeglasur til pynt.
Sådan gør du
- Smelt smørret og rør det sammen med sukkeret.
- Tilsæt æggene et af gangen.
- Bananerne moses og kommes i.
- Hasselnødder og havregrynet kommes i.
- Tilsæt kærnemælken og bland derefter mel, natron, vaniljesukker, salt og tilsæt det.
- Det hele røres til en ensartet dej.
- Dejen bages i en smurt bageform i midten af ovnen ved 200 c. i ca. 45 min.
Tip: Sluk for ovnen og lad kagen stå 10 min. mere.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-