Ingredienser
- 1500 g. svinekam med svær
- 1,5 spsk. groft salt
- 2-3 laurbærblade
Sådan gør du
- Rids sværen helt ned til kødet (men undgå at skære i kødet) med ½ cm. mellemrum.
- Gnid omhyggeligt saltet ned mellem sværene.
- Stik laurbærbladene ned mellem sværene, eller æg dem under stegen.
- Læg stegen på en rist i en bradepande, så sværen ligger så lige som muligt.
- Hæld ½ l. Vand i bradepanden, og sæt stegen midt i en kold ovn.
- Tænd ovnen på 200 c. og lad stegen stå i ca. 1 ½ time.
- Er sværen stadig ikke sprød, skrues der op til 250 c. Hold dog øje med at sværen ikke bliver for mørk.
- Lad stegen hvile utildækket i ca. 20 min.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-