Ingredienser
- 200 g. fuldkornspasta
- 500 g. broccoli
- 1 finthakket hvidløg
- 1 stort nip safrantråde og 3 spsk. vand
- 2 spsk. olivenolie
- ½ spsk. friskpresset citron
- 1 håndfuld rosiner
- 3 spsk. pinjekerner
- 1 knivspids cayennepeber
- salt
Sådan gør du
- Lad safran udbløde i de 3 spsk. vand.
- Skær broccolien i små buketter/tern.
- Damp broccolien i nogle minutter i en gryde med låg i saltet vand i nogle minutter.
- Rist pinjekernerne på en pande til de er gyldne.
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
- Vend pasta og broccoli forsigtigt med olie, citronsaft, safranvand, hvidløg, rosiner og krydderier. Pynt med pinjekernerne.
Tip: Retten kan både serveres kold eller varm.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-