Ingredienser
- 1 spsk. olivenolie
- 2 store hakkede løg
- 4 fed presset hvidløg
- 2 spsk. jalapenos (fra glas)
- 1 spsk. chilipulver
- 1 dåse flåede/hakkede tomater
- 4 dl. hønsebouillon
- 1 tsk. spidskommen
- ½ tsk. salt
- 200 g. kyllingebryst
- 2 dl. majs
- 2 spsk. friskhakkede koriander
- 2 spsk. friskpresset lime
Tilbehør: tortillachips
Sådan gør du
- Opvarm olien i en gryde og svits løg og hvidløg i ca. 2 min.
- Tilsæt jalapeno og chilipulver. Lad det stege i ca. 5 min.
- Tilsæt dåsetomater, bouillon, spidskommen og salt.
- Lad suppen koge op, og skru derefter ned for varmen. Lad suppen småkoge i 5 min.
- Skær kyllingebrystet i tern og tilsæt dem i suppen sammen med majs.
- Lad suppen småkoge til kødet er færdigt (ca. 3-5 min.).
- Inden servering røres limesaften i. Drys med koriander og server med tortillachips til.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-