Ingredienser
- 1 spsk. olivenolie
- 2 store hakkede løg
- 4 fed presset hvidløg
- 2 spsk. jalapenos (fra glas)
- 1 spsk. chilipulver
- 1 dåse flåede/hakkede tomater
- 4 dl. hønsebouillon
- 1 tsk. spidskommen
- ½ tsk. salt
- 200 g. kyllingebryst
- 2 dl. majs
- 2 spsk. friskhakkede koriander
- 2 spsk. friskpresset lime
Tilbehør: tortillachips
Sådan gør du
- Opvarm olien i en gryde og svits løg og hvidløg i ca. 2 min.
- Tilsæt jalapeno og chilipulver. Lad det stege i ca. 5 min.
- Tilsæt dåsetomater, bouillon, spidskommen og salt.
- Lad suppen koge op, og skru derefter ned for varmen. Lad suppen småkoge i 5 min.
- Skær kyllingebrystet i tern og tilsæt dem i suppen sammen med majs.
- Lad suppen småkoge til kødet er færdigt (ca. 3-5 min.).
- Inden servering røres limesaften i. Drys med koriander og server med tortillachips til.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-