Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonRisengrød - opskrift - Madkogebogen
Risengrød
Risengrød
Risengrød
Risengrød

Risengrød - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 125 g. grødris (alternativt kan risottoris anvendes)
- 10 dl. sødmælk
- 1 knivspids salt

Sådan gør du
- Bring mælken i kog i en tykbundet gryde og tilsæt derefter risene.
- Lad grøden småkoge under låg i 50-60 min. til grøden er jævn. Husk at røre jævnligt.
- Smag til med salt.
- Server med sukker, kanel og smør.

Tip: Du kan alternativt, når risene har kogt i mælken 10 min., pakke gryden ind i et håndklæde og lægge den ind i soveværelset under dynen. Efter 1,5-2 timer skulle grøden gerne være færdig. Varm grøden igennem på komfuret inden servering.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier