Ingredienser
- 125 g. grødris (alternativt kan risottoris anvendes)
- 10 dl. sødmælk
- 1 knivspids salt
Sådan gør du
- Bring mælken i kog i en tykbundet gryde og tilsæt derefter risene.
- Lad grøden småkoge under låg i 50-60 min. til grøden er jævn. Husk at røre jævnligt.
- Smag til med salt.
- Server med sukker, kanel og smør.
Tip: Du kan alternativt, når risene har kogt i mælken 10 min., pakke gryden ind i et håndklæde og lægge den ind i soveværelset under dynen. Efter 1,5-2 timer skulle grøden gerne være færdig. Varm grøden igennem på komfuret inden servering.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-