Ingredienser
- Risengrød (til 4 pers.) kogt med en vaniljestang.
- 75 g. sukker
- 75 g. smuttede mandler
- 2 ½ dl. piskefløde 38%
Sådan gør du
- Tag vaniljestangen op af den færdige risengrød, og lad grøden afkøle.
- Hak mandlerne og pisk fløden.
- Rør mandlerne i risengrøden og vend forsigtigt flødeskummen i efterfølgende.
- Smag til med sukker.
Tip: I stedet for at bruge den traditionelle kirsebærsauce, kan du servere med passionsfrugt-sauce. Det smager også dejligt. Se opskrift på passionsfrugt-sauce til Ris a la mande her.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-