Ingredienser
- Risengrød (til 4 pers.) kogt med en vaniljestang.
- 75 g. sukker
- 75 g. smuttede mandler
- 2 ½ dl. piskefløde 38%
Sådan gør du
- Tag vaniljestangen op af den færdige risengrød, og lad grøden afkøle.
- Hak mandlerne og pisk fløden.
- Rør mandlerne i risengrøden og vend forsigtigt flødeskummen i efterfølgende.
- Smag til med sukker.
Tip: I stedet for at bruge den traditionelle kirsebærsauce, kan du servere med passionsfrugt-sauce. Det smager også dejligt. Se opskrift på passionsfrugt-sauce til Ris a la mande her.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-