Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonDanske pandekager - opskrift - Madkogebogen
Danske pandekager
Danske pandekager
Danske pandekager
Danske pandekager

Danske pandekager - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- ½ liter vand
- ½ liter hvedemel (el. ca. 300 g.)
- 2 æg
- ½ tsk. salt
- smør til stegning

Sådan gør du
- Bland alle ingredienserne sammen i en skål.
- Er dejen for tynd, tilsæt mere mel. Er den for tyk tilsættes mere vand. Dejen bliver som regel lidt tykkere mens du bager pandekagerne, så tilsæt evt. løbende lidt mere vand.
- Bag pandekagerne på panden til de er gyldne.

Tip: Både sukker og mælk er faktisk overflødige i pandekagedejen, og gør også at det brænder lettere på. Pandekagerne bliver rigtig gode selvom der kun er vand og mel i. Disse pandekager kan bruges både som mad- og dessertpandekager.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier