Ingredienser
- ½ liter vand
- ½ liter hvedemel (el. ca. 300 g.)
- 2 æg
- ½ tsk. salt
- smør til stegning
Sådan gør du
- Bland alle ingredienserne sammen i en skål.
- Er dejen for tynd, tilsæt mere mel. Er den for tyk tilsættes mere vand. Dejen bliver som regel lidt tykkere mens du bager pandekagerne, så tilsæt evt. løbende lidt mere vand.
- Bag pandekagerne på panden til de er gyldne.
Tip: Både sukker og mælk er faktisk overflødige i pandekagedejen, og gør også at det brænder lettere på. Pandekagerne bliver rigtig gode selvom der kun er vand og mel i. Disse pandekager kan bruges både som mad- og dessertpandekager.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-