Ingredienser
- 2 stk. kyllingefilet skåret i terninger
- 250 g. hakkede porrer
- 1 ½ dl. ris
- 2 hønsekødsbouillonterninger
- 1 liter vand
- 250 g. spinat (både frossen og frisk spinat kan anvendes)
- 4 spsk. friskrevet parmesan
- salt og peber
Sådan gør du
- Hæld vandet i en gryde sammen med bouillonterningerne.
- Tilsæt porrer, kylling og ris.
- Lad blandingen koge under låg i 15 min.
- Tilsæt spinaten og lad suppen koge yderligere 5 min.
- Smag suppen til med salt og peber og server med den friskrevne parmesanost.
Tip: Hvis du ikke er så meget til spinat, kan andre grøntsager også anvendes.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-