Ingredienser
- 2 stk. kyllingefilet skåret i terninger
- 250 g. hakkede porrer
- 1 ½ dl. ris
- 2 hønsekødsbouillonterninger
- 1 liter vand
- 250 g. spinat (både frossen og frisk spinat kan anvendes)
- 4 spsk. friskrevet parmesan
- salt og peber
Sådan gør du
- Hæld vandet i en gryde sammen med bouillonterningerne.
- Tilsæt porrer, kylling og ris.
- Lad blandingen koge under låg i 15 min.
- Tilsæt spinaten og lad suppen koge yderligere 5 min.
- Smag suppen til med salt og peber og server med den friskrevne parmesanost.
Tip: Hvis du ikke er så meget til spinat, kan andre grøntsager også anvendes.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-