Ingredienser
- 1 kg. kartofler (skrællet og skåret i mindre stykker)
- 3 porrer (vaskede og hakkede)
- 25 g. smør
- 2 grønsagsbouillonterninger
- 1 liter vand
- 4 dl. fløde
- 1 bundt purløg
- salt og peber
Sådan gør du.
- Hæld vand og bouillon i en gryde. Tilsæt kartofler og halvdelen af porrerne.
- Når kartoflerne er kogt møre, moses hele grydens indhold med en stavblender (eller i en blender).
- Hæld blandingen tilbage i gryden og tilsæt resten af porrerne og smørret. Lad det koge i 5 minutter.
- Tilsæt fløden og lad suppen koge op igen.
- Smag til med salt og peber.
- Inden servering drysses purløg ud over suppen.
Tip: Serveres evt. med noget lækkert brød.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-