Ingredienser
- 1 kg. kartofler (skrællet og skåret i mindre stykker)
- 3 porrer (vaskede og hakkede)
- 25 g. smør
- 2 grønsagsbouillonterninger
- 1 liter vand
- 4 dl. fløde
- 1 bundt purløg
- salt og peber
Sådan gør du.
- Hæld vand og bouillon i en gryde. Tilsæt kartofler og halvdelen af porrerne.
- Når kartoflerne er kogt møre, moses hele grydens indhold med en stavblender (eller i en blender).
- Hæld blandingen tilbage i gryden og tilsæt resten af porrerne og smørret. Lad det koge i 5 minutter.
- Tilsæt fløden og lad suppen koge op igen.
- Smag til med salt og peber.
- Inden servering drysses purløg ud over suppen.
Tip: Serveres evt. med noget lækkert brød.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-