Ingredienser
- 500 g. hakket kød (efter eget valg)
- 1 løg
- ½ dl. hvedemel
- 1 ½ dl. hytteost
- ½ tsk. muskat
- 3 spsk. friskhakket persille
- 1 ½ tsk. salt
- 1 ½ dl. mælk
- Friskværnet peber
- Smør eller olie til stegning
Sådan gør du
- Skræl løget og hak det fint.
- Bland løget i det hakkede kød sammen med mel, hytteost, muskat, persille, salt og peber.
- Rør mælken i. Farsen skal være relativt fast.
- Lad blandingen hvile i køleskabet i en lille time.
- Tag farsen ud af køleskabet og form den til boller.
- Bollerne steges ved jævn varme i 4-5 min.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-