Ingredienser
- 500 g. kyllingebrystfilet uden skind
- 2 spsk. mel
- 1 æg
- 3 spsk. friskrevet parmesanost
- 1 dl. rasp
- 40 g. smør
- 400 g. frossen spinat (eller 1 kg. frisk)
- saften fra ½ citron
- ½ kg. champignon
- 1 bundt hakket persille
- salt og peber
Sådan gør du
- Vend først kyllingebrysterne i mel blandet med salt og peber. Derefter i det sammenpiskede æg, og til sidst i en blanding af rasp og revet parmesanost.
- Brun 30 g. af smørret på en pande, og steg kyllingefileterne ved svag varme i lidt over 10 min. (eller til kødet er gennemstegt).
- Rens og skyl spinaten.
- Vask svampene, og skær dem i skiver.
- Kog spinaten i letsaltet vand i 5 min. og lad det dryppe af i en si efterfølgende.
- Vend derefter spinaten i en gryde med 10 g. smør.
- Læg spinaten i et halvdybt serveringsfad, og hæld citronsaften over.
- Rist champignonerne på en tør pande, og fordel dem derefter over spinaten på serveringsfadet. Til sidst lægges kyllingefileterne over.
- Drys hakket persille over hele retten.
Tip: Serveres evt. sammen med brød, ris eller kartofler.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-