Ingredienser
- 500 g. kyllingebrystfilet uden skind
- 2 spsk. mel
- 1 æg
- 3 spsk. friskrevet parmesanost
- 1 dl. rasp
- 40 g. smør
- 400 g. frossen spinat (eller 1 kg. frisk)
- saften fra ½ citron
- ½ kg. champignon
- 1 bundt hakket persille
- salt og peber
Sådan gør du
- Vend først kyllingebrysterne i mel blandet med salt og peber. Derefter i det sammenpiskede æg, og til sidst i en blanding af rasp og revet parmesanost.
- Brun 30 g. af smørret på en pande, og steg kyllingefileterne ved svag varme i lidt over 10 min. (eller til kødet er gennemstegt).
- Rens og skyl spinaten.
- Vask svampene, og skær dem i skiver.
- Kog spinaten i letsaltet vand i 5 min. og lad det dryppe af i en si efterfølgende.
- Vend derefter spinaten i en gryde med 10 g. smør.
- Læg spinaten i et halvdybt serveringsfad, og hæld citronsaften over.
- Rist champignonerne på en tør pande, og fordel dem derefter over spinaten på serveringsfadet. Til sidst lægges kyllingefileterne over.
- Drys hakket persille over hele retten.
Tip: Serveres evt. sammen med brød, ris eller kartofler.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-