Ingredienser
- 4 lammeschnitzler (ca. 1 ½ cm. tykke)
- 1 spsk. olie
- salt og peber.
Gratinering
- 2 tomater
- 2 fed hakket hvidløg
- 3 spsk. friskhakket persille
- 3 spsk. revet citronskal (fra en økologisk citron)
- 2 spsk. rasp
- 2 spsk. olie
Sådan gør du
- Pres schnitzlerne tørre med køkkenrulle, og skær nogle snit i fedtkanten (således at de ikke laver ”skåle” under stegningen)
- Tilsæt salt og peber.
- Brun schnitzlerne med olien ved stærk varme i et minut på hver side.
- Læg derefter schnitzlerne i et ildfast fad.
Gratinering
- Skær tomaterne midt over og pres kernerne ud. Hak derefter tomatkødet. - Bland hvidløg, persille og citronskal med tomatkødet, rasp og olie.
- Fordel blandingen på schnitzlerne og bag dem i ovnen i 10 min. ved 225 c.
Tip: Serveres fx med brød eller kartofler
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-