Ingredienser
- 4 lammeschnitzler (ca. 1 ½ cm. tykke)
- 1 spsk. olie
- salt og peber.
Gratinering
- 2 tomater
- 2 fed hakket hvidløg
- 3 spsk. friskhakket persille
- 3 spsk. revet citronskal (fra en økologisk citron)
- 2 spsk. rasp
- 2 spsk. olie
Sådan gør du
- Pres schnitzlerne tørre med køkkenrulle, og skær nogle snit i fedtkanten (således at de ikke laver ”skåle” under stegningen)
- Tilsæt salt og peber.
- Brun schnitzlerne med olien ved stærk varme i et minut på hver side.
- Læg derefter schnitzlerne i et ildfast fad.
Gratinering
- Skær tomaterne midt over og pres kernerne ud. Hak derefter tomatkødet. - Bland hvidløg, persille og citronskal med tomatkødet, rasp og olie.
- Fordel blandingen på schnitzlerne og bag dem i ovnen i 10 min. ved 225 c.
Tip: Serveres fx med brød eller kartofler
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-