Ingredienser
- 300 g. kogte pastaskruer eller penne
- 1 lille squash
- 3 forårsløg
- 2 fed hvidløg
- Frisk basilikum
Dressing
- 1 bæger cremefraiche
- 2 fed hvidløg
- 50 g. ristede pinjekerner
- 50 g. revet ost
- frisk basilikum
- salt og peber
Sådan gør du
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken, og lad den køle af.
- Skør forårsløget i tynde skiver, og riv squashen på den grove side af råkostjernet.
- Bland squash og forårsløgene med presset hvidløg og grovhakket basilikum.
Dressing:
- Rør finthakket basilikum sammen med cremefraiche.
- Tilsæt presset hvidløg, revet ost og de finthakkede ristede pinjekerner.
- Smag til med salt og peber.
-Rør dressingen i squashblandingen og vend det i den kolde pasta.
Tip: Du kan også anvende fuldkornspasta.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-