Ingredienser
- 300 g. kogte pastaskruer eller penne
- 1 lille squash
- 3 forårsløg
- 2 fed hvidløg
- Frisk basilikum
Dressing
- 1 bæger cremefraiche
- 2 fed hvidløg
- 50 g. ristede pinjekerner
- 50 g. revet ost
- frisk basilikum
- salt og peber
Sådan gør du
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken, og lad den køle af.
- Skør forårsløget i tynde skiver, og riv squashen på den grove side af råkostjernet.
- Bland squash og forårsløgene med presset hvidløg og grovhakket basilikum.
Dressing:
- Rør finthakket basilikum sammen med cremefraiche.
- Tilsæt presset hvidløg, revet ost og de finthakkede ristede pinjekerner.
- Smag til med salt og peber.
-Rør dressingen i squashblandingen og vend det i den kolde pasta.
Tip: Du kan også anvende fuldkornspasta.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-