Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonHjemmelavede burgerboller - opskrift - Madkogebogen
Hjemmelavede burgerboller
Hjemmelavede burgerboller
Hjemmelavede burgerboller
Hjemmelavede burgerboller

Hjemmelavede burgerboller - opskrift

Til 4-6 personer

Ingredienser
- ½ pk. gær
- 3 dl. lunken mælk
- 25 g. smør
- 1 æg
- 1 tsk. salt
- 1 dl. sesamfrø
- 1 dl. hvedeklid
- 500 g. hvedemel

- æg til pensling
- sesamfrø til drys

Sådan gør du
- Rør gøren ud i 1 dl. lunken mælk.
- Smelt smørret i en gryde og tilsæt det sammen med de sidste 2 dl. lunken mælk.
- Pisk ægget og tilsæt det sammen med salt, sesamfrø og klid.
- Kom det meste af hvedemelet i, og ælt dejen godt igennem.
- Lad dejen hvile under et klæde til dobbelt størrelse.
- Tag dejen ud på et meldrysset bord, og lav 12 boller af dejen.
- Pres hver af bollerne en lille smule flade, og læg dem på en bageplade med bagepapir.
- Lad dem efterhæve et lunt sted til dobbelt størrelse.
- Pensel bollerne med sammenpisket æg, drys med sesamfrø, og pensel igen.
- Bages på næstnederste rille i 15 min. ved 225 c.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier