Ingredienser
- ½ pk. gær
- 3 dl. lunken mælk
- 25 g. smør
- 1 æg
- 1 tsk. salt
- 1 dl. sesamfrø
- 1 dl. hvedeklid
- 500 g. hvedemel
- æg til pensling
- sesamfrø til drys
Sådan gør du
- Rør gøren ud i 1 dl. lunken mælk.
- Smelt smørret i en gryde og tilsæt det sammen med de sidste 2 dl. lunken mælk.
- Pisk ægget og tilsæt det sammen med salt, sesamfrø og klid.
- Kom det meste af hvedemelet i, og ælt dejen godt igennem.
- Lad dejen hvile under et klæde til dobbelt størrelse.
- Tag dejen ud på et meldrysset bord, og lav 12 boller af dejen.
- Pres hver af bollerne en lille smule flade, og læg dem på en bageplade med bagepapir.
- Lad dem efterhæve et lunt sted til dobbelt størrelse.
- Pensel bollerne med sammenpisket æg, drys med sesamfrø, og pensel igen.
- Bages på næstnederste rille i 15 min. ved 225 c.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-