Ingredienser
- ½ pk. gær
- 3 dl. lunken mælk
- 25 g. smør
- 1 æg
- 1 tsk. salt
- 1 dl. sesamfrø
- 1 dl. hvedeklid
- 500 g. hvedemel
- æg til pensling
- sesamfrø til drys
Sådan gør du
- Rør gøren ud i 1 dl. lunken mælk.
- Smelt smørret i en gryde og tilsæt det sammen med de sidste 2 dl. lunken mælk.
- Pisk ægget og tilsæt det sammen med salt, sesamfrø og klid.
- Kom det meste af hvedemelet i, og ælt dejen godt igennem.
- Lad dejen hvile under et klæde til dobbelt størrelse.
- Tag dejen ud på et meldrysset bord, og lav 12 boller af dejen.
- Pres hver af bollerne en lille smule flade, og læg dem på en bageplade med bagepapir.
- Lad dem efterhæve et lunt sted til dobbelt størrelse.
- Pensel bollerne med sammenpisket æg, drys med sesamfrø, og pensel igen.
- Bages på næstnederste rille i 15 min. ved 225 c.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-