Gode som snack eller til frokost.
Ingredienser
- ½ pk. gær
- 3 dl. lunkent vand
- 1 tsk. salt
- 2 spsk. olivenolie
- ca. 500 g. pizzamel
Fyld:
- 400 g. cherrytomater
- 1 rødløg
- 1 spsk. olivenolie
- 150 g. frisk mozzarella
- salt og peber
Sådan gør du
- Rør gæren ud i det lunkne vand.
- Tilsæt salt, olie og det meste af melet.
- Ælt mere af melet i til dejen har en smidig konsistens.
- Lad dejen hæve overdækket et lunt sted i 1 time.
- Læg tomaterne i en lille bradepande og drys med salt og peber.
- Bag dem i ovnen i 20 min. ved 200 c.
- Skræl og hak løgene fint.
- Svits dem på en pande med olien.
- Skær mozzarellaen i tern på størrelse med de bagte cherrytomater.
- Ælt dejen igennem, og del den i 2 portioner.
- Rul hver portion ud i en cirkel.
- Læg den ene på en bageplade med bagepapir.
- Bred løgene ud på dejen, og fordel tomater og mozzarella ovenpå.
- Læg det andet stykke dej over, og pres kanterne sammen med en gaffel.
- Lad den efterhæve tildækket et lunt sted i ca. 30 min.
- Pensel med olivenolie og drys med salt.
- Bag brødet på midterste rille ved 200 c. i 30 min.
- Skær brødet i lagkagesnitter og spis det nybagt.
Tip: Smager fantastisk med rucola og olivenolie til.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-