Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonHjemmelavede pitabrød - opskrift - Madkogebogen
Hjemmelavede pitabrød
Hjemmelavede pitabrød
Hjemmelavede pitabrød
Hjemmelavede pitabrød

Hjemmelavede pitabrød - opskrift

Til 4-6 personer

Ingredienser
- ½ pk. gær
- 3 dl. lunkent vand
- ½ tsk. sukker
- 50 g. grahamsmel
- 1 tsk. salt
- 400 g. hvedemel

Sådan gør du
- Rør gæren ud i halvdelen af det lunkne vand.
- Tilsæt resten af det lunkne vand, sukker og grahamsmelet.
- Lad det stå lunt i 15 min.
- Rør salt og hvedemel i dejen og ælt grundigt til dejen er ensartet og smidig.
- Lad den hæve tildækket et lunt sted til den er dobbelt størrelse.
- Ælt dejen godt igennem, og del den i 6-8 store stykker der trilles til boller og rulles ud som pandekager.
- Sættes på en meldrysset bageplade og efterhæver 10-15 min.
- Bages på næstnederste rille i 7-8 min. ved 300 c. Brødende må kun lige begynde at tage farve. De må ikke blive sprøde.
- Brødene spises lune.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier