Ingredienser
- ½ pk. gær
- 3 dl. lunkent vand
- ½ tsk. sukker
- 50 g. grahamsmel
- 1 tsk. salt
- 400 g. hvedemel
Sådan gør du
- Rør gæren ud i halvdelen af det lunkne vand.
- Tilsæt resten af det lunkne vand, sukker og grahamsmelet.
- Lad det stå lunt i 15 min.
- Rør salt og hvedemel i dejen og ælt grundigt til dejen er ensartet og smidig.
- Lad den hæve tildækket et lunt sted til den er dobbelt størrelse.
- Ælt dejen godt igennem, og del den i 6-8 store stykker der trilles til boller og rulles ud som pandekager.
- Sættes på en meldrysset bageplade og efterhæver 10-15 min.
- Bages på næstnederste rille i 7-8 min. ved 300 c. Brødende må kun lige begynde at tage farve. De må ikke blive sprøde.
- Brødene spises lune.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-