Ingredienser
- ½ pk. gær
- 3 dl. lunkent vand
- ½ tsk. sukker
- 50 g. grahamsmel
- 1 tsk. salt
- 400 g. hvedemel
Sådan gør du
- Rør gæren ud i halvdelen af det lunkne vand.
- Tilsæt resten af det lunkne vand, sukker og grahamsmelet.
- Lad det stå lunt i 15 min.
- Rør salt og hvedemel i dejen og ælt grundigt til dejen er ensartet og smidig.
- Lad den hæve tildækket et lunt sted til den er dobbelt størrelse.
- Ælt dejen godt igennem, og del den i 6-8 store stykker der trilles til boller og rulles ud som pandekager.
- Sættes på en meldrysset bageplade og efterhæver 10-15 min.
- Bages på næstnederste rille i 7-8 min. ved 300 c. Brødende må kun lige begynde at tage farve. De må ikke blive sprøde.
- Brødene spises lune.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-