Ingredienser
- 1/3 pk. gær
- ca. 1 dl. lunkent vand
- 2 spsk. yoghurt
- 1 tsk. salt
- 250 g. hvedemel
Sådan gør du
- Rør gæren ud i det lunkne vand med yoghurt og salt.
- Tilsæt mel. Dejen skal helst være ”elastisk”. Er den for tør, så tilsæt evt. mere vand.
- Ælt dejen godt igennem på bordet, og lad den herefter hvile overdækket og lunt i 1 time.
- Tænd ovnen på højeste varme ved grill-funktion, og sæt bagepladen på en af de øverste riller.
- Ælt dejen let igennem, og del den i 8 stykker.
- Rul hver af stykkerne ovale med en kagerulle. De skal være lidt under 1 cm tykke, og ca. 20 cm lange.
- Læg 3 brød af gangen på en rist, og sæt risten ovenpå bagepladen i ovnen. Brødene skal have lidt under 1 minut på hver side.
- Efter bagning afkøles naan brødene let på en rist, og spises lune.
Tip: Naan brødene er gode til diverse krydrede retter eller suppe.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-