Ingredienser
- 1/3 pk. gær
- ca. 1 dl. lunkent vand
- 2 spsk. yoghurt
- 1 tsk. salt
- 250 g. hvedemel
Sådan gør du
- Rør gæren ud i det lunkne vand med yoghurt og salt.
- Tilsæt mel. Dejen skal helst være ”elastisk”. Er den for tør, så tilsæt evt. mere vand.
- Ælt dejen godt igennem på bordet, og lad den herefter hvile overdækket og lunt i 1 time.
- Tænd ovnen på højeste varme ved grill-funktion, og sæt bagepladen på en af de øverste riller.
- Ælt dejen let igennem, og del den i 8 stykker.
- Rul hver af stykkerne ovale med en kagerulle. De skal være lidt under 1 cm tykke, og ca. 20 cm lange.
- Læg 3 brød af gangen på en rist, og sæt risten ovenpå bagepladen i ovnen. Brødene skal have lidt under 1 minut på hver side.
- Efter bagning afkøles naan brødene let på en rist, og spises lune.
Tip: Naan brødene er gode til diverse krydrede retter eller suppe.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-