Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSpansk landbrød - opskrift - Madkogebogen
Spansk landbrød
Spansk landbrød
Spansk landbrød
Spansk landbrød

Spansk landbrød - opskrift

Til - personer

Ingredienser
- ½ pk. gær
- 3 dl. lunkent vand
- 1 ½ tsk. salt
- ½ dl. olivenolie
- 150 g. groft rugmel
- 350 g. hvedemel

Sådan gør du
- Rør gæren ud i det lunkne vand.
- Tilsæt olie, salt, rugmel og rør godt.
- Derefter tilsættes det meste af hvedemelet. Begynd at ælte dejen. Tilsæt mere mel til dejen har en passende smidig konsistens. Dejen skal være ret blød.
- Form dejen til et rundt brød, og læg det på en bageplade med bagepapir. Det skal nærmest være en cirkel på max. 3-4 cm. højde.
- Lad det derefter hæve tildækket og lunt i 4-5 timer.
- Drys brødet med lidt mel, og bag det på nederste rille i en forvarmet ovn ved 225 c. i 20-25 min.
- Lad brødet afkøle på en rist.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier