Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonRundstykker - opskrift - Madkogebogen
Rundstykker
Rundstykker
Rundstykker
Rundstykker

Rundstykker - opskrift

Til 6 personer

Ingredienser
- 1 pk. gær
- 3 dl. lunt vand
- 500 g. hvedemel
- 1 ½ tsk. salt
- 1 spsk. olie
- æg til pensling
- 3-4 spsk. birkes

Sådan gør du
- Rør gæren ud i det lunkne vand.
- Kom 2/3 af melet i og rør dejen glat.
- Tilsæt salt, olie og resten af melet lidt efter lidt. Dejen skal være smidig, glat og slippe skålen.
- Del dejen i 14 portioner, der formes til lidt aflange boller, og sættes på meldrysset bagepapir på en bageplade.
- Lad rundstykkerne hæve tildækket og lunt til dobbelt størrelse.
- Pensl rundstykkerne med sammenpisket æg, og drys med birkes.
- Bages på nederste rille i en forvarmet ovn ved 250 c. i 12-15 min.
- Afkøles på en rist inden servering.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier