Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonHorn - opskrift - Madkogebogen
Horn
Horn
Horn
Horn

Horn - opskrift

Til 4-6 personer

Ingredienser
- 1 ½ pk. gær
- 2 ½ dl. lun mælk
- 125 g. smeltet smør
- 1 tsk. salt
- 1 spsk. sukker
- 500 g. hvedemel
- 1 æg til pensling
- 3-4 spsk. birkes

Sådan gør du
- Rør gæren ud i den lune mælk.
- Tilsæt det smeltede smør (som ikke må være varmt) sammen med salt, sukker og det meste af melet.
- Ælt dejen til den er glat og smidig.
- Lad den hæve tildækket og lunt til dobbelt størrelse.
- Ælt dejen let igennem, og del den i to portioner.
- Hver portion rulles ud i en rund cirkel på ca. 40 cm. i diameter.
- Del hver plade i seks lige store trekanter, og tril dem sammen fra den brede ende.
- Form dem i en halvcirkel, så de ligner horn.
- Læg dem på en bageplade med bagepapir med spidsen nedad, og lad dem hæve tildækket og lunt til dobbelt størrelse.
- Pensles med sammenpisket æg og drysses med birkes.
- Bages på næstnederste rille i en forvarmet ovn ved 225 c. i ca. 15 min.
- Afkøles på en rist inden servering.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier