Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonHorn - opskrift - Madkogebogen
Horn
Horn
Horn
Horn

Horn - opskrift

Til 4-6 personer

Ingredienser
- 1 ½ pk. gær
- 2 ½ dl. lun mælk
- 125 g. smeltet smør
- 1 tsk. salt
- 1 spsk. sukker
- 500 g. hvedemel
- 1 æg til pensling
- 3-4 spsk. birkes

Sådan gør du
- Rør gæren ud i den lune mælk.
- Tilsæt det smeltede smør (som ikke må være varmt) sammen med salt, sukker og det meste af melet.
- Ælt dejen til den er glat og smidig.
- Lad den hæve tildækket og lunt til dobbelt størrelse.
- Ælt dejen let igennem, og del den i to portioner.
- Hver portion rulles ud i en rund cirkel på ca. 40 cm. i diameter.
- Del hver plade i seks lige store trekanter, og tril dem sammen fra den brede ende.
- Form dem i en halvcirkel, så de ligner horn.
- Læg dem på en bageplade med bagepapir med spidsen nedad, og lad dem hæve tildækket og lunt til dobbelt størrelse.
- Pensles med sammenpisket æg og drysses med birkes.
- Bages på næstnederste rille i en forvarmet ovn ved 225 c. i ca. 15 min.
- Afkøles på en rist inden servering.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier