Ingredienser
- 3 dl. hvedemel
- 3 dl. rugmel
- 2 tsk. bagepulver
- ½ tsk. salt
- 2 spsk. olie
- ca. 2 dl. mælk
-5-6 afbarkede, lige kæppe
Sådan gør du
- Bland hvedemel, rugmel, bagepulver og salt i en skål.
- Hæld olie og mælk i, og rør dejen sammen.
- Dejen skal være smidig og glat.
- Del dejen i 5-6 stykker, der trilles til tynde stænger.
- Sno dejen omkring en kæp. Beregn lidt ekstra plads til hævning.
- Hold snobrødet i ca. 15 cm. afstand fra gløderne i 20-25 min. Vend jævnligt.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-