Ingredienser
- 3 dl. hvedemel
- 3 dl. rugmel
- 2 tsk. bagepulver
- ½ tsk. salt
- 2 spsk. olie
- ca. 2 dl. mælk
-5-6 afbarkede, lige kæppe
Sådan gør du
- Bland hvedemel, rugmel, bagepulver og salt i en skål.
- Hæld olie og mælk i, og rør dejen sammen.
- Dejen skal være smidig og glat.
- Del dejen i 5-6 stykker, der trilles til tynde stænger.
- Sno dejen omkring en kæp. Beregn lidt ekstra plads til hævning.
- Hold snobrødet i ca. 15 cm. afstand fra gløderne i 20-25 min. Vend jævnligt.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-