Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonGrissini - opskrift - Madkogebogen
Grissini
Grissini
Grissini
Grissini

Grissini - opskrift

Til - personer

Ingredienser
- 2 dl. lunkent vand
- ½ pk. gær
- 1 ½ tsk. salt
- ¾ dl. olivenolie
- 425 g. pizzamel

Sådan gør du
- Rør gæren ud i det lunkne vand.
- Tilsæt de øvrige ingredienser.
- Ælt dejen smidig på bordet - tilsæt evt. mere mel.
- Lad dejen hæve lunt og tildækket i 1 ½ time.
- Ælt dejen let igennem, og rul den ud på et meldrysset bord til en lang plade ca. ½ cm tyk.
- Del pladen på tværs og skær den på langs i 2 cm. brede bånd.
- Rul båndende ca. 25 cm. lange, og læg dem på en bageplade med bagepapir.
- Bages på midterste rille i en forvarmet ovn ved 225 c. i ca. 6 min. på hver side (12-13 min. i alt).
- Afkøles på en rist, og kommes derefter i en plastpose eller tætsluttende beholder.

Tip: Tilsæt evt. 50 g. revet parmesan i melet, det giver grissinerne en dejlig smag af ost.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier