Ingredienser
- 2 dl. lunkent vand
- ½ pk. gær
- 1 ½ tsk. salt
- ¾ dl. olivenolie
- 425 g. pizzamel
Sådan gør du
- Rør gæren ud i det lunkne vand.
- Tilsæt de øvrige ingredienser.
- Ælt dejen smidig på bordet - tilsæt evt. mere mel.
- Lad dejen hæve lunt og tildækket i 1 ½ time.
- Ælt dejen let igennem, og rul den ud på et meldrysset bord til en lang plade ca. ½ cm tyk.
- Del pladen på tværs og skær den på langs i 2 cm. brede bånd.
- Rul båndende ca. 25 cm. lange, og læg dem på en bageplade med bagepapir.
- Bages på midterste rille i en forvarmet ovn ved 225 c. i ca. 6 min. på hver side (12-13 min. i alt).
- Afkøles på en rist, og kommes derefter i en plastpose eller tætsluttende beholder.
Tip: Tilsæt evt. 50 g. revet parmesan i melet, det giver grissinerne en dejlig smag af ost.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-