Ingredienser
- 100 g. smør
- 1 dl. vand
- 75 g. fuldkornshvedemel
- 150 g. hvedemel
- 1 tsk. flormelis
- ½ tsk. salt
- 1 tsk. bagepulver
- 1/3 tsk. natron
Sådan gør du
- Smelt smørret i en gryde.
- Hæld vandet i og lad blandingen blive lun.
- Bland fuldkornsmel, hvedemel, flormelis, salt, bagepulver og natron i en skål.
- Hæld væsken i og ælt dejen sammen.
- Læg dejen i køleskabet i 10-15 min.
- Rul dejen ud på et meldrysset bord.
- Prik dejen med en gaffel, og udstik kiksene med et glas ca. 7 cm. i diameter.
- Læg kiksene på en bageplade med bagepapir, og bag dem på næstøverste rille i en forvarmet ovn på 200 c. i ca. 15 min.
- Afkøles på en rist.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-