Ingredienser
- 100 g. smør
- 1 dl. vand
- 75 g. fuldkornshvedemel
- 150 g. hvedemel
- 1 tsk. flormelis
- ½ tsk. salt
- 1 tsk. bagepulver
- 1/3 tsk. natron
Sådan gør du
- Smelt smørret i en gryde.
- Hæld vandet i og lad blandingen blive lun.
- Bland fuldkornsmel, hvedemel, flormelis, salt, bagepulver og natron i en skål.
- Hæld væsken i og ælt dejen sammen.
- Læg dejen i køleskabet i 10-15 min.
- Rul dejen ud på et meldrysset bord.
- Prik dejen med en gaffel, og udstik kiksene med et glas ca. 7 cm. i diameter.
- Læg kiksene på en bageplade med bagepapir, og bag dem på næstøverste rille i en forvarmet ovn på 200 c. i ca. 15 min.
- Afkøles på en rist.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-