Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonKnækbrød - opskrift - Madkogebogen
Knækbrød
Knækbrød
Knækbrød
Knækbrød

Knækbrød - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 250 g. rugmel
- 250 g. grahamsmel
- 75 g. smør
- ½ tsk. salt
- ¼ hjortetaksalt
- 1 ½ dl. vand
- 1 ½ dl. kærnemælk

Sådan gør du
- Bland rugmel og grahamsmel.
- Hak smørret sammen med melet og findel det til en grynet masse.
- Bland salt og hjortetaksalt i og tilsæt vand og kærnemælk.
- Ælt dejen ensartet og glat.
- Del dejen i to portioner.
- Rul hver portion tyndt ud og prik den med en gaffel.
- Skær den udrullede dej i firkanter (ca. 6 x 10 cm.)
- Sæt dem på en bageplade med bagepapir.
- Bages på næstøverste rille i en forvarmet ovn ved 225 c. i 12-15 min.
- Afkøles på en rist.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier