Ingredienser
- 250 g. rugmel
- 250 g. grahamsmel
- 75 g. smør
- ½ tsk. salt
- ¼ hjortetaksalt
- 1 ½ dl. vand
- 1 ½ dl. kærnemælk
Sådan gør du
- Bland rugmel og grahamsmel.
- Hak smørret sammen med melet og findel det til en grynet masse.
- Bland salt og hjortetaksalt i og tilsæt vand og kærnemælk.
- Ælt dejen ensartet og glat.
- Del dejen i to portioner.
- Rul hver portion tyndt ud og prik den med en gaffel.
- Skær den udrullede dej i firkanter (ca. 6 x 10 cm.)
- Sæt dem på en bageplade med bagepapir.
- Bages på næstøverste rille i en forvarmet ovn ved 225 c. i 12-15 min.
- Afkøles på en rist.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-