Ingredienser
- ca. 500 g. rå kikærter (der har stået i blød i vand i 8 timer) eller to dåser
- 2 løg
- 4 hvidløgsfed
- Grofthakket frisk persille
- Grofthakkede friske koriander
- 3 tsk. spidskommen
- Salt
- Olie til at friturestege falafelbollerne
Sådan gør du
- Blend løg og hvidløg.
- Tilsæt de hakkede krydderurter og blend igen.
- Hæld vandet fra kikærterne, og hæld dem gradvist i blenderen.
- Tilsæt spidskommen og blend igen.
- Smag til med salt.
- Det er vigtigt at falafelblandingen er blendet godt nok sammen til at kunne holde sig faste under friturestegningen.
- Form falafel bollerne i hånden eller med en ske og put dem direkte i det kogende olie (ca. 10 sek.).
Tip: kikærter på dåse kan sagtens anvendes.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-