Ingredienser
- ca. 500 g. rå kikærter (der har stået i blød i vand i 8 timer) eller to dåser
- 2 løg
- 4 hvidløgsfed
- Grofthakket frisk persille
- Grofthakkede friske koriander
- 3 tsk. spidskommen
- Salt
- Olie til at friturestege falafelbollerne
Sådan gør du
- Blend løg og hvidløg.
- Tilsæt de hakkede krydderurter og blend igen.
- Hæld vandet fra kikærterne, og hæld dem gradvist i blenderen.
- Tilsæt spidskommen og blend igen.
- Smag til med salt.
- Det er vigtigt at falafelblandingen er blendet godt nok sammen til at kunne holde sig faste under friturestegningen.
- Form falafel bollerne i hånden eller med en ske og put dem direkte i det kogende olie (ca. 10 sek.).
Tip: kikærter på dåse kan sagtens anvendes.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-