Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonEmpanadas - opskrift - Madkogebogen
Empanadas
Empanadas
Empanadas
Empanadas

Empanadas - opskrift

Til 3-4 personer

Ingredienser
Dej
- 25 g. gær
- 2 dl. lunkent vand
- 1 spsk. olie
- 300 g. hvedemel
- 1 tsk. salt
- et sammenpisket æg til pensling

Kødfyld
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 1 spsk. olivenolie
- 250 g. hakket oksekød
- 1 dåse flåede tomater
- 2 tsk. chili
- salt og peber
- 1 knivspids cayennepeber
- evt. hakkede syltede jalapenos

Sådan gør du
- Rør gæren ud i det lunkne vand.
- Tilsæt olie og salt og rør det meste af melet i.
- Ælt dejen godt igennem og stil den tildækket til hævning et lunt sted.

Kødfyld
- Hak løg og hvidløg fint og steg det i olien.
- Tilsæt kødet og lad kødet brune.
- Tilsæt krydderier og evt. hakket jalapenos.
- Lad dåsetomaterne dryppe af og tilsæt dem.
- Lad hele kødsovsen koge ved høj varme uden låg i 15 min.
- Når kødsovsen er blevet fast tages gryden af varmen.
- Lad kødsovsen afkøle.


Empanadas
- Del dejen i 8 stykker og rul dem ud i cirkler (ca. 15 cm i diameter).
- Anbring dem på en bageplade med bagepapir og fordel kødfyldet på den ene side af dejcirklerne.
- Fold den anden halvdel over, og tryk kanten sammen med en gaffel.
- Pensel de fyldte dejkuverter med et sammenpisket æg og bag dem i ovnen ved 225 c. i 15 min.

Tip: Empanadas smager fantastisk med en avokadosalat til.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier