Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonIndiske kødboller med pilafris - opskrift - Madkogebogen
Indiske kødboller med pilafris
Indiske kødboller med pilafris
Indiske kødboller med pilafris
Indiske kødboller med pilafris

Indiske kødboller med pilafris - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
Pilafris
- 2 dl. ris
- 3 spsk. pinjekerner
- 3 spsk. rosiner

Indiske kødboller
- 500 g hakket kalvekød
- ½ dl. hvedemel
- 1 dl. mælk
- salt og peber
- citronsaft

- 1 glas Tikka masala sauce

Sådan gør du
Ris
- Kog risen efter anvisning på posen.
- Vend de færdigkogte ris med rosiner og pinjekerner.

Kødboller
- Sæt en gryde med vand over til kødbollerne.
- Rør kødet til en fars med mel, salt og peber.
- Form kødbollerne med en ske, og kom dem i det kogende vand.
- Lad kødbollerne koge ca. 10 min.
- Varm saucen i en gryde og vend de nybagte boller deri.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier