Ingredienser
Pilafris
- 2 dl. ris
- 3 spsk. pinjekerner
- 3 spsk. rosiner
Indiske kødboller
- 500 g hakket kalvekød
- ½ dl. hvedemel
- 1 dl. mælk
- salt og peber
- citronsaft
- 1 glas Tikka masala sauce
Sådan gør du
Ris
- Kog risen efter anvisning på posen.
- Vend de færdigkogte ris med rosiner og pinjekerner.
Kødboller
- Sæt en gryde med vand over til kødbollerne.
- Rør kødet til en fars med mel, salt og peber.
- Form kødbollerne med en ske, og kom dem i det kogende vand.
- Lad kødbollerne koge ca. 10 min.
- Varm saucen i en gryde og vend de nybagte boller deri.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-