Ingredienser
Pilafris
- 2 dl. ris
- 3 spsk. pinjekerner
- 3 spsk. rosiner
Indiske kødboller
- 500 g hakket kalvekød
- ½ dl. hvedemel
- 1 dl. mælk
- salt og peber
- citronsaft
- 1 glas Tikka masala sauce
Sådan gør du
Ris
- Kog risen efter anvisning på posen.
- Vend de færdigkogte ris med rosiner og pinjekerner.
Kødboller
- Sæt en gryde med vand over til kødbollerne.
- Rør kødet til en fars med mel, salt og peber.
- Form kødbollerne med en ske, og kom dem i det kogende vand.
- Lad kødbollerne koge ca. 10 min.
- Varm saucen i en gryde og vend de nybagte boller deri.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-