Ingredienser
- 1 løg
- 500 g. oksekød ca. 16% fedt
- 2 spsk. olie
- 2 oksekøds el. grøntsagsbouillonterninger
- 1 spsk. paprika
- 4 spsk. maizena jævning
- 4 dl vand
- kulør
- salt og peber
Sådan gør du
- Pil og hak løget.
- Brun løget med olien i en gryde.
- Tilsæt det hakkede oksekød.
- Når oksekødet har fået farve, tilsættes vand, bouillon, paprika, salt og peber.
- Lad retten koge under låg ved svag varme i 15 min.
- Rør maizena i kødblandingen.
- Lad retten koge igennem yderligere 5 min. Tilsæt evt. mere jævning hvis du vil have den tykkere.
- Tilsæt kulør og salt og peber.
Tip: Serveres med kartoffelmos eller kartofler og evt. en lille let salat.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-