Ingredienser
- ¾ kg. små kartofler (kogte og kolde)
- 50 g. smør
- 50 g. sukker
Sådan gør du
- Pil kartoflerne og skyl dem koldt vand.
- Smelt sukkeret på en pande. Rør først i det, når det smelter og begynder at brune i kanten.
- Tilsæt fedstoffet.
- Når sukker og fedstof skummer lysebrunt tilsættes kartoflerne.
- Dæmp varmen, og vend forsigtigt kartoflerne med en paletkniv eller spatel til de er ensartet brune.
Tip: læg aldrig låg over brunede kartofler, det vil gøre dem matte og kedelige. Skal de varmes op igen, tilsæt da lidt vand.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-