Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonBrunede kartofler - opskrift - Madkogebogen
Brunede kartofler
Brunede kartofler
Brunede kartofler
Brunede kartofler

Brunede kartofler - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- ¾ kg. små kartofler (kogte og kolde)
- 50 g. smør
- 50 g. sukker

Sådan gør du
- Pil kartoflerne og skyl dem koldt vand.
- Smelt sukkeret på en pande. Rør først i det, når det smelter og begynder at brune i kanten.
- Tilsæt fedstoffet.
- Når sukker og fedstof skummer lysebrunt tilsættes kartoflerne.
- Dæmp varmen, og vend forsigtigt kartoflerne med en paletkniv eller spatel til de er ensartet brune.

Tip: læg aldrig låg over brunede kartofler, det vil gøre dem matte og kedelige. Skal de varmes op igen, tilsæt da lidt vand.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier