Ingredienser
- ¾ kg. små kartofler (kogte og kolde)
- 50 g. smør
- 50 g. sukker
Sådan gør du
- Pil kartoflerne og skyl dem koldt vand.
- Smelt sukkeret på en pande. Rør først i det, når det smelter og begynder at brune i kanten.
- Tilsæt fedstoffet.
- Når sukker og fedstof skummer lysebrunt tilsættes kartoflerne.
- Dæmp varmen, og vend forsigtigt kartoflerne med en paletkniv eller spatel til de er ensartet brune.
Tip: læg aldrig låg over brunede kartofler, det vil gøre dem matte og kedelige. Skal de varmes op igen, tilsæt da lidt vand.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-