Ingredienser
- ¾ kg. kogte kartofler
- 1 spsk. smeltet smør
- 1 æg
- salt og hvid peber
Panering
- 1 sammenpisket æg
- 1 dl. rasp
- smør eller olie til stegning
Sådan gør du
- Mos de varme kartofler eller riv de kolde kartofler på den fine side af råkostjernet. Lad mosen afkøle, hvis den er varm.
- Rør smør, æg og krydderier i den kolde mos.
- Form dejen til frikadeller og paner dem i æg og rasp.
- Steg dem lysebrune på begge sider i rigeligt med fedtstof.
Tip: letbrunede løg kan blandes i mosen, før den formes til frikadeller. Vi giver her et forslag til frikadellelignende former, men de kan laves i f.eks. stave eller kugler.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-