Ingredienser
- 450 g. skrællede udkogte kartofler
- 1 æg
- ½ tsk. salt
- 30 g. revet cheddarost
- 150-200 g. mel
- 1/5 pk. gær
- 30 g. blødt smør
Sådan gør du
- Mos kartoflerne til kartoffelmos.
- Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt dejen sammen. Melmængden afhænger af vandindholdet i kartoflerne.
- Rul dejen ud på et meldrysset bord i ½ cm. tykkelse.
- Tag et glas og stik galetterne ud.
- Varm en pande op med en lille smule smør på.
- bag galetterne 3 min. på hver side ved jævn varme.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-