Ingredienser
- 450 g. skrællede udkogte kartofler
- 1 æg
- ½ tsk. salt
- 30 g. revet cheddarost
- 150-200 g. mel
- 1/5 pk. gær
- 30 g. blødt smør
Sådan gør du
- Mos kartoflerne til kartoffelmos.
- Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt dejen sammen. Melmængden afhænger af vandindholdet i kartoflerne.
- Rul dejen ud på et meldrysset bord i ½ cm. tykkelse.
- Tag et glas og stik galetterne ud.
- Varm en pande op med en lille smule smør på.
- bag galetterne 3 min. på hver side ved jævn varme.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-