Ingredienser
- 2 store avokadoer
- 5 dl. vand
- 1 grønsagsbouillonterning
- saften af ½ citron
- 3 dl. fløde
- 1 spsk. persille
- salt og peber
Pynt:
- rejer
- dild
- ristet brød
Sådan gør du
- Mos avokadokødet fint med en gaffel.
- Lad bouillonterningen udbløde i 5 dl. vand.
- Blend avokadomosen med bouillonvand, citronsaft og fløde.
- Smag til med salt og peber og persille.
- Server suppen kold med rejer og ristet brød. Drys med dild.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-