Ingredienser
- 3 dl. græsk yoghurt
- ½ dl. olivenolie
- 2 spsk. sennep
- 3 fed hvidløg
- 1 ½ dl. piskefløde
- 8 dl. vand
- 1 grønsagsbouillonterning
- 1/2 chili
Pynt:
- 1 aubergine
- 1 courgette
- 2 spsk. olivenolie
- salt og peber
- 1 bundt purløg
- 1 tsk. paprika
- skallen fra 1 økologisk citron
Sådan gør du
- Lad grønsagsbouillonterningen udbløde i 8 dl. vand.
- Blend alle ingredienserne til suppen og stil den i køleskabet.
- Skær courgetten og auberginen i stykker
- Pensel med olie og krydr med salt og peber.
- Bages i ovnen i et ildfast fad i 20 min. ved 220 c.
- Efter grøntsagerne tages ud af ovnen skal de køle af i køleskab. Bland dem herefter i tallerkenen med den kolde suppe.
- Ved servering drysses med skåret purløg, paprika og revet citronskal.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-