Ingredienser
- 3 dl. græsk yoghurt
- ½ dl. olivenolie
- 2 spsk. sennep
- 3 fed hvidløg
- 1 ½ dl. piskefløde
- 8 dl. vand
- 1 grønsagsbouillonterning
- 1/2 chili
Pynt:
- 1 aubergine
- 1 courgette
- 2 spsk. olivenolie
- salt og peber
- 1 bundt purløg
- 1 tsk. paprika
- skallen fra 1 økologisk citron
Sådan gør du
- Lad grønsagsbouillonterningen udbløde i 8 dl. vand.
- Blend alle ingredienserne til suppen og stil den i køleskabet.
- Skær courgetten og auberginen i stykker
- Pensel med olie og krydr med salt og peber.
- Bages i ovnen i et ildfast fad i 20 min. ved 220 c.
- Efter grøntsagerne tages ud af ovnen skal de køle af i køleskab. Bland dem herefter i tallerkenen med den kolde suppe.
- Ved servering drysses med skåret purløg, paprika og revet citronskal.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-