Ingredienser
- 500 g. fiskefileter af torsk (eller kuller eller lyssej)
- 1 ½ tsk. salt
- 2 spsk. mel
- 30 g. smør
- 3 spsk. fløde
- 1 dl. mælk
- peber
- smør til stegning
Sådan gør du
- Blend fiskekødet.
- Rør salt i fiskeblandingen.
- Rør smørret sammen med melet og tilsæt 3 spsk. fløde deri.
- Rør fisken heri og krydr med peber.
- Tilsæt mælken lidt af gangen til farsen har en passende konsistens.
- Form frikadeller med en spiseske, og steg dem på panden med fedstof ca. 5 min. på hver side. Hvis frikadellerne får for høj varme bliver de flade når man tager dem af panden.
Tip: revet løg eller hakket purløg kan eventuelt tilføjes i farsen for mere smag.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-