Ingredienser
- 500 g. fiskefileter af torsk (eller kuller eller lyssej)
- 1 ½ tsk. salt
- 2 spsk. mel
- 30 g. smør
- 3 spsk. fløde
- 1 dl. mælk
- peber
- smør til stegning
Sådan gør du
- Blend fiskekødet.
- Rør salt i fiskeblandingen.
- Rør smørret sammen med melet og tilsæt 3 spsk. fløde deri.
- Rør fisken heri og krydr med peber.
- Tilsæt mælken lidt af gangen til farsen har en passende konsistens.
- Form frikadeller med en spiseske, og steg dem på panden med fedstof ca. 5 min. på hver side. Hvis frikadellerne får for høj varme bliver de flade når man tager dem af panden.
Tip: revet løg eller hakket purløg kan eventuelt tilføjes i farsen for mere smag.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-