Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonFiskefrikadeller - opskrift - Madkogebogen
Fiskefrikadeller
Fiskefrikadeller
Fiskefrikadeller
Fiskefrikadeller

Fiskefrikadeller - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 500 g. fiskefileter af torsk (eller kuller eller lyssej)
- 1 ½ tsk. salt
- 2 spsk. mel
- 30 g. smør
- 3 spsk. fløde
- 1 dl. mælk
- peber
- smør til stegning

Sådan gør du
- Blend fiskekødet.
- Rør salt i fiskeblandingen.
- Rør smørret sammen med melet og tilsæt 3 spsk. fløde deri.
- Rør fisken heri og krydr med peber.
- Tilsæt mælken lidt af gangen til farsen har en passende konsistens.
- Form frikadeller med en spiseske, og steg dem på panden med fedstof ca. 5 min. på hver side. Hvis frikadellerne får for høj varme bliver de flade når man tager dem af panden.

Tip: revet løg eller hakket purløg kan eventuelt tilføjes i farsen for mere smag.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier