Ingredienser
- 500 g. kyllingebrystfileter
- salt og peber
- 2 spsk. olie
- 1 hønsekødsbouillonterning
- 2 dl. vand
Kokoskarrysovs
- 4 forårsløg
- 1 ½ tsk. karry
- 1 spsk. olie
- 2 dl. kokosmælk
- 1 spsk. friskrevet ingefær
- 1 fed presset hvidløg
- 1 spsk. limesaft
- 1 tsk. sukker
- 2 tsk. maizena
- salt og peber
Tilbehør
- Ris
- evt. en grøn salat.
Sådan gør du
- Brun kyllingefileterne i 2 spsk. olie i en dyb pande. Krydr med salt og peber.
- Tilsæt vand og bouillonterning.
- Steg kødet ca. 20 min. Vend en gang undervejs.
- Tag kødet op, og lad det trække 5-10 min. under sølvpapir.
Sovs:
- Snit forårsløgene. Gem den grønne top.
- Svits den hvide løgdel i 1 spsk. olie i en gryde.
- Rør karryen i.
- Tilsæt bouillon-vandet fra den dybe pande.
- Tilsæt kokosmælk, ingefær, hvidløg, limesaft og sukker.
- Kog det op.
- Tilsæt maizena.
- Kog sovsen kort op og smag til.
- Skær kødet i skrå skiver og læg det i et dybt fad. Hæld sovsen over og pynt med den grønne løgdel.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-