Ingredienser
- 500 g. kyllingebrystfileter
- salt og peber
- 2 spsk. olie
- 1 hønsekødsbouillonterning
- 2 dl. vand
Kokoskarrysovs
- 4 forårsløg
- 1 ½ tsk. karry
- 1 spsk. olie
- 2 dl. kokosmælk
- 1 spsk. friskrevet ingefær
- 1 fed presset hvidløg
- 1 spsk. limesaft
- 1 tsk. sukker
- 2 tsk. maizena
- salt og peber
Tilbehør
- Ris
- evt. en grøn salat.
Sådan gør du
- Brun kyllingefileterne i 2 spsk. olie i en dyb pande. Krydr med salt og peber.
- Tilsæt vand og bouillonterning.
- Steg kødet ca. 20 min. Vend en gang undervejs.
- Tag kødet op, og lad det trække 5-10 min. under sølvpapir.
Sovs:
- Snit forårsløgene. Gem den grønne top.
- Svits den hvide løgdel i 1 spsk. olie i en gryde.
- Rør karryen i.
- Tilsæt bouillon-vandet fra den dybe pande.
- Tilsæt kokosmælk, ingefær, hvidløg, limesaft og sukker.
- Kog det op.
- Tilsæt maizena.
- Kog sovsen kort op og smag til.
- Skær kødet i skrå skiver og læg det i et dybt fad. Hæld sovsen over og pynt med den grønne løgdel.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-