Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonKylling med kokoskarrysovs - opskrift - Madkogebogen
Kylling med kokoskarrysovs
Kylling med kokoskarrysovs
Kylling med kokoskarrysovs
Kylling med kokoskarrysovs

Kylling med kokoskarrysovs - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 500 g. kyllingebrystfileter
- salt og peber
- 2 spsk. olie
- 1 hønsekødsbouillonterning
- 2 dl. vand

Kokoskarrysovs
- 4 forårsløg
- 1 ½ tsk. karry
- 1 spsk. olie
- 2 dl. kokosmælk
- 1 spsk. friskrevet ingefær
- 1 fed presset hvidløg
- 1 spsk. limesaft
- 1 tsk. sukker
- 2 tsk. maizena
- salt og peber

Tilbehør
- Ris
- evt. en grøn salat.

Sådan gør du
- Brun kyllingefileterne i 2 spsk. olie i en dyb pande. Krydr med salt og peber.
- Tilsæt vand og bouillonterning.
- Steg kødet ca. 20 min. Vend en gang undervejs.
- Tag kødet op, og lad det trække 5-10 min. under sølvpapir.

Sovs:
- Snit forårsløgene. Gem den grønne top.
- Svits den hvide løgdel i 1 spsk. olie i en gryde.
- Rør karryen i.
- Tilsæt bouillon-vandet fra den dybe pande.
- Tilsæt kokosmælk, ingefær, hvidløg, limesaft og sukker.
- Kog det op.
- Tilsæt maizena.
- Kog sovsen kort op og smag til.
- Skær kødet i skrå skiver og læg det i et dybt fad. Hæld sovsen over og pynt med den grønne løgdel.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier