Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonKalkun med rosmarin og tranebær - opskrift - Madkogebogen
Kalkun med rosmarin og tranebær
Kalkun med rosmarin og tranebær
Kalkun med rosmarin og tranebær
Kalkun med rosmarin og tranebær

Kalkun med rosmarin og tranebær - opskrift

Til 3-4 personer

Ingredienser
- 1 kalkunoverlår 600 g.
- 1 spsk. friskhakket rosmarin
- 1 spsk. limesaft
- 1 spsk. olie
- 2 dl. vand
- 1 hønsekødsbouillonterning
- 2 dl. tranebær (evt. tørrede eller fra frost)
- 2 tsk. sukker

Tilbehør
- Kartofler og en lækker salat

Sådan gør du
- Læg kalkunoverlåret i en bradepande.
- Krydr med rosmarin, limesaft, salt og peber, og dryp olie over.
- Stil fadet i ovnen ved 225 c. i 15 min.
- Kog 2 dl. vand med bouillonterningen så den udbløder helt.
- Tag fadet ud af ovnen, og hæld bouillonvand, tranebær og sukker ved.
- Steg videre 70 min. ved 160 c.
- lad kødet hvile tildækket med sølvpapir 15 min. inden udskæring.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier