Ingredienser
- 1 kalkunoverlår 600 g.
- 1 spsk. friskhakket rosmarin
- 1 spsk. limesaft
- 1 spsk. olie
- 2 dl. vand
- 1 hønsekødsbouillonterning
- 2 dl. tranebær (evt. tørrede eller fra frost)
- 2 tsk. sukker
Tilbehør
- Kartofler og en lækker salat
Sådan gør du
- Læg kalkunoverlåret i en bradepande.
- Krydr med rosmarin, limesaft, salt og peber, og dryp olie over.
- Stil fadet i ovnen ved 225 c. i 15 min.
- Kog 2 dl. vand med bouillonterningen så den udbløder helt.
- Tag fadet ud af ovnen, og hæld bouillonvand, tranebær og sukker ved.
- Steg videre 70 min. ved 160 c.
- lad kødet hvile tildækket med sølvpapir 15 min. inden udskæring.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-