Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonAndebryst med blåbær - opskrift - Madkogebogen
Andebryst med blåbær
Andebryst med blåbær
Andebryst med blåbær
Andebryst med blåbær

Andebryst med blåbær - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 2 andebryst a 300 g.
- 1 skalotteløg
- 1 ½ spsk. olie
- 3 dl. vand
- 1 hønsekødsbouillonterning
- 75 g. blåbær
- 2 tsk. æblegele
- 1 tsk. balsamicoeddike
- salt og peber
- 1 tsk. maizena
- 1 spsk. vand
- 2-3 æbler
- 50 g. hakkede hasselnødder
- 20 g. smør

Sådan gør du
- Snit andebrystskindet og krydr med salt og peber.
- Læg andebrystet i en smurt bradepande.
- Stil bradepanden i ovnen ved 225 c. ca. 20 min.
- lad kødet trække under sølvpapir i 15-20 min.
- Skær kødet i tynde skrå skiver.

Sovs
- Hak løget og svits det i olie.
- Tilsæt vand og bouillon og lad det koge 5 min.
- Kom blåbær, gele og eddike i.
- Lad det koge i 1 min.
- Tilsæt maizena og lad det koge yderligere nogle få minutter.
- Smag til med salt og peber.

- Skær æblerne i både og vend dem i hakkede nødder.
- Steg dem gyldne på en pande med smør.
- Server det hele sammen.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier