Ingredienser
- 2 andebryst a 300 g.
- 1 skalotteløg
- 1 ½ spsk. olie
- 3 dl. vand
- 1 hønsekødsbouillonterning
- 75 g. blåbær
- 2 tsk. æblegele
- 1 tsk. balsamicoeddike
- salt og peber
- 1 tsk. maizena
- 1 spsk. vand
- 2-3 æbler
- 50 g. hakkede hasselnødder
- 20 g. smør
Sådan gør du
- Snit andebrystskindet og krydr med salt og peber.
- Læg andebrystet i en smurt bradepande.
- Stil bradepanden i ovnen ved 225 c. ca. 20 min.
- lad kødet trække under sølvpapir i 15-20 min.
- Skær kødet i tynde skrå skiver.
Sovs
- Hak løget og svits det i olie.
- Tilsæt vand og bouillon og lad det koge 5 min.
- Kom blåbær, gele og eddike i.
- Lad det koge i 1 min.
- Tilsæt maizena og lad det koge yderligere nogle få minutter.
- Smag til med salt og peber.
- Skær æblerne i både og vend dem i hakkede nødder.
- Steg dem gyldne på en pande med smør.
- Server det hele sammen.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-