Ingredienser
- 4 dl. vand
- 1 ½ dl. sukker
- 3 spsk. citronsaft
- 300 g. jordbær
- 2 pasteuriserede æggehvider
- 4 spsk. sukker
Sådan gør du
- Kog vand, 1 ½ dl. sukker og citronsaft op i en gryde 3-4 min.
- Lad det afkøle.
- Blend jordbærerne.
- Rør de moste bær i den kolde sukkerlage.
- Sæt blandingen i fryseren til den er halvstiv.
- Rør i den nogle gange.
- Pisk hviderne meget stive og tilsæt de 4 spsk. sukker under kraftig piskning.
- Vend dem i den halvfrosne jordbærsorbet, der sættes i fryseren og fryses færdig.
- Server i små glas med friske bær.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-