Ingredienser
- 1 pk. bacon i tern
- 250 g. pastaskruer
- 1 grønsagsbouillonterning
- ½ lille finthakket rødløg
- 2 dl. creme fraiche
- 1 spsk. friskpresset citronsaft
- 1 fed presset hvidløg
- 100 g. ærter
- 250 g. majs
- salt og peber
Sådan gør du
- Steg baconternene sprøde på en pande.
- Kog pastaskruerne. Læg en grønsagsbouillonterning i det kogende vand sammen med pastaen for at give lidt smag.
- Bland creme fraiche med rødløg, citronsaft, presset hvidløg og salt og peber.
- Rør majs, ærter og bacon i, og tilsæt til sidst pastaskruerne.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-