Ingredienser
- 1 pk. bacon i tern
- 250 g. pastaskruer
- 1 grønsagsbouillonterning
- ½ lille finthakket rødløg
- 2 dl. creme fraiche
- 1 spsk. friskpresset citronsaft
- 1 fed presset hvidløg
- 100 g. ærter
- 250 g. majs
- salt og peber
Sådan gør du
- Steg baconternene sprøde på en pande.
- Kog pastaskruerne. Læg en grønsagsbouillonterning i det kogende vand sammen med pastaen for at give lidt smag.
- Bland creme fraiche med rødløg, citronsaft, presset hvidløg og salt og peber.
- Rør majs, ærter og bacon i, og tilsæt til sidst pastaskruerne.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-