Ingredienser
- 8 stk. kaffir-limeblade
- 1 spsk. olie
- 2 spsk. panang karrypasta
- 6 dl. kokosmælk
- 400 g. oksekød i strimler
- 1 ½ dl. vand
- 2 tsk. sukker
- 2 tsk. fiskesovs
- 1 lille rød chili
Tilbehør
- ris
Sådan gør du
- Skær kaffir-limebladene i tynde strimler.
- Varm olien op i en gryde. Tilsæt karrypasta og svits i 2 min.
- Tilsæt 1 dl. af kokosmælken og rør grundigt.
- Tilsæt oksekødet.
- Når kødet er godt brunet tilsættes resten af kokosmælken, vand, kaffir limeblade, sukker og fiskesovs.
- Bring retten i kog og lad den simre 20-30 min.
- Kog risene efter anvisningen på pakken.
- Skær chilien i tynde strimler, og tilsæt dem umiddelbart inden servering.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-