Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSpansk Oksegryde - opskrift - Madkogebogen
Spansk Oksegryde
Spansk Oksegryde
Spansk Oksegryde
Spansk Oksegryde

Spansk Oksegryde - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 1 løg
- 1 rød peberfrugt
- 2 spsk. olie
- 500 g. hakket oksekød
- 1 ds. flåede tomater
- 1 oksekødsbouillonterning
- 5 dl. vand
- 1 tsk. salt
- 1 knsp sort peber
- 300 g. basmati ris

Tilbehør
- Frisk basilikum
- Revet ost

Sådan gør du
- Pil og hak løget og skær peberfrugten i tern.
- Brun kød og løg på en stegepande i olien.
- Kom peberfrugt og ris i.
- Tilsæt dåsetomaterne, bouillonterningen og vandet.
- Krydr med salt og peber.
- Lad retten simre under låg i 20 min.

Tip: Smager fantastisk med et nybagt flute og en lækker salat.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier