Ingredienser
- 400 g. oksemørbrad
- 1 spsk. olie
- 1 spsk. dijonsennep
- 80 g. parmaskinke
- 100 g. gorgonzola
- 2 avokado
- 1 oksekødsbouillonterning
- 3 dl. vand
- 1 dl. fløde
- salt og peber
Sådan gør du
- Skær mørbraden i ens bøffer, der er ca. 4 cm høje.
- Tænd ovnen på 250 c.
- Brun bøfferne i olie ved høj varme i ca. 1 min. på hver side.
- Dyp bøfferne i sennep, og rul kanterne ind i parmaskinken.
- Kom bøfferne i et ildfast fad, og læg en skive gorgonzola ovenpå hver.
- Bøfferne sættes i midten af ovnen i ca. 10 min.
- Når bøfferne tages ud af ovnen skal de dækkes med sølvpapir og hvile i 10-15 min. inden servering.
Avokadocreme
- Skær avokadokødet mindre stykker, og kog med i vandet med bouillonterningen.
- Lad det koge 5-10 min.
- Blend cremen og smag til med salt og peber.
- Bring cremen i kog igen, og tilsæt fløde.
- Hæld avokadocremen i bunden af dybe tallerkner, og anret tournedos ovenpå.
Tip: Smager fantastisk med noget lækkert italiensk brød, kartofler eller/og en god salat.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-