Ingredienser
- 300 g. perlebyg
- 150 g. rucola eller babysalat
- 220 g. mandler
- 225 g. halloumi ost
- 100 g. feta
- 3 ferskner
- 500 g. kylling
- salt og peber
- 1 avokado
- balsamico
Sådan gør du
- Kog perlebyg efter anvisningen på pakken.
- Kyllingen steges på panden med salt og peber til den er gennemstegt. Herefter skæres den ud i skiver
- Rist mandlerne på en pande, og hak dem derefter groft.
- Skær halloumi-osten i forholdsvis tykke skiver og grill dem godt på panden.
- Den hvide feta skæres i små tern, avokadokødet skæres i både, og ferskenerne skæres i både.
- Skyl salaten og læg dem i bunden af serveringsfadet. Drys derefter med perlebyggen over.
- Læg avokadobåde og ferskenbåde ovenpå, og drys med nødder.
- Til sidst drysses de to typer oste og kyllingen over.
- Hæld balsamico over. Hvid balsamico eller honning kan alternativt anvendes.
Tip: Fersken kan også erstattes med passionsfrugt.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-