Ingredienser
- 300 g. perlebyg
- 150 g. rucola eller babysalat
- 220 g. mandler
- 225 g. halloumi ost
- 100 g. feta
- 3 ferskner
- 500 g. kylling
- salt og peber
- 1 avokado
- balsamico
Sådan gør du
- Kog perlebyg efter anvisningen på pakken.
- Kyllingen steges på panden med salt og peber til den er gennemstegt. Herefter skæres den ud i skiver
- Rist mandlerne på en pande, og hak dem derefter groft.
- Skær halloumi-osten i forholdsvis tykke skiver og grill dem godt på panden.
- Den hvide feta skæres i små tern, avokadokødet skæres i både, og ferskenerne skæres i både.
- Skyl salaten og læg dem i bunden af serveringsfadet. Drys derefter med perlebyggen over.
- Læg avokadobåde og ferskenbåde ovenpå, og drys med nødder.
- Til sidst drysses de to typer oste og kyllingen over.
- Hæld balsamico over. Hvid balsamico eller honning kan alternativt anvendes.
Tip: Fersken kan også erstattes med passionsfrugt.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-