Ingredienser
- 2 dl. perlebyg
- 1 granatæble
- En håndfuld blandede mandler og hasselnødder
- 1 lille bundt friskhakket mynte
- 1 lille bundt friskhakket persille
- lidt olivenolie
- evt. lidt friskhakket chili
Sådan gør du
- Kog perlebyg efter anvisning på pakken.
- Befri de røde granatæblekerner fra skal og hvide hinder.
- Mandler og hasselnødder hakkes groft.
- Bland perlebyg, granatæblekerner og de hakkede krydderurter og nødder i et serveringsfad.
- Hæld lidt olie over og drys evt. med lidt chili.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-