Ingredienser
- 150 g. perlebyg
- 1 håndfuld frisk spinat
- 1 moden mango
- 1 bundt friskhakket persille
Dressing
- 1 spsk. frisk revet ingefær
- saften fra 1 citron
- 2 tsk. flydende honning
- 2 spsk. olivenolie
Sådan gør du
- Kog perlebyg efter anvisning på pakken og lad den køle af.
- Skyl den friske spinat.
- Skræl mangoen, og skær kødet fra stenen.
- Mango blandes i en skål med spinat og perlebyg.
Dressing
- Bland alle ingredienserne til dressingen i en lille skål.
- Hæld dressingen over salaten før servering.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-