Ingredienser
- 150 g. perlebyg
- 1 håndfuld frisk spinat
- 1 moden mango
- 1 bundt friskhakket persille
Dressing
- 1 spsk. frisk revet ingefær
- saften fra 1 citron
- 2 tsk. flydende honning
- 2 spsk. olivenolie
Sådan gør du
- Kog perlebyg efter anvisning på pakken og lad den køle af.
- Skyl den friske spinat.
- Skræl mangoen, og skær kødet fra stenen.
- Mango blandes i en skål med spinat og perlebyg.
Dressing
- Bland alle ingredienserne til dressingen i en lille skål.
- Hæld dressingen over salaten før servering.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-