Ingredienser
- 250 g. smør
- 250 g. sukker
- 500 g. mel
- 1 tsk. stødt ingefær
- 1 tsk. kanel
- 1 tsk. hvid peber
- 1 tsk. kardemomme
- 1 tsk. bagepulver
- 1 tsk. natron
- 1 dl. piskefløde
Sådan gør du
- Pisk smør og sukker sammen med en elpisker.
- Tilsæt fløden og pisk videre.
- Bland krydderier, bagepulver og natron sammen med melet.
- Rør melblandingen sammen med smørblandingen.
- Ælt dejen sammen med hænderne.
- Tril dejen ud i pølser (ca. samme tykkelse som en lillefinger).
- Skær pølserne i små stykker på ca. 1 cm.
- Læg dem over på en bageplade og bag i ca. 10 min. ved 200 c.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-