Ingredienser
- 250 g. smør
- 250 g. sukker
- 500 g. mel
- 1 tsk. stødt ingefær
- 1 tsk. kanel
- 1 tsk. hvid peber
- 1 tsk. kardemomme
- 1 tsk. bagepulver
- 1 tsk. natron
- 1 dl. piskefløde
Sådan gør du
- Pisk smør og sukker sammen med en elpisker.
- Tilsæt fløden og pisk videre.
- Bland krydderier, bagepulver og natron sammen med melet.
- Rør melblandingen sammen med smørblandingen.
- Ælt dejen sammen med hænderne.
- Tril dejen ud i pølser (ca. samme tykkelse som en lillefinger).
- Skær pølserne i små stykker på ca. 1 cm.
- Læg dem over på en bageplade og bag i ca. 10 min. ved 200 c.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-