Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonHjemmelavet rødkål - opskrift - Madkogebogen
Hjemmelavet rødkål
Hjemmelavet rødkål
Hjemmelavet rødkål
Hjemmelavet rødkål

Hjemmelavet rødkål - opskrift

Til 6-8 personer

Ingredienser
- 1 lille rødkålshoved
- 130 g. smør
- Rødvinseddike
- 150 g. honning
- 1 dl. Æbleeddike
- Ribsgelé
- Salt og peber

Sådan gør du
- Start med at skære rødkålshovedet i grove strimler (som du vil have dem).
- Smelt 130 g. smør i en gryde
- Tilsæt en smule rødvinseddike i gryden og lad det koge op.
- Tilsæt rødkålen i strimler og tilsæt dernæst 2 spsk. salt, 1. tsk. Peber, 150 g. honning, 1 dl. Æbleeddike og 1 spsk. ribsgelé.
- Lad blandingen simre i 15 minutter - eller indtil kålen er mør.
- Lad nu rødkålen afkøle og placér



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier