Ingredienser
- 1 lille rødkålshoved
- 130 g. smør
- Rødvinseddike
- 150 g. honning
- 1 dl. Æbleeddike
- Ribsgelé
- Salt og peber
Sådan gør du
- Start med at skære rødkålshovedet i grove strimler (som du vil have dem).
- Smelt 130 g. smør i en gryde
- Tilsæt en smule rødvinseddike i gryden og lad det koge op.
- Tilsæt rødkålen i strimler og tilsæt dernæst 2 spsk. salt, 1. tsk. Peber, 150 g. honning, 1 dl. Æbleeddike og 1 spsk. ribsgelé.
- Lad blandingen simre i 15 minutter - eller indtil kålen er mør.
- Lad nu rødkålen afkøle og placér
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-