Ingredienser
- 1 lille rødkålshoved
- 130 g. smør
- Rødvinseddike
- 150 g. honning
- 1 dl. Æbleeddike
- Ribsgelé
- Salt og peber
Sådan gør du
- Start med at skære rødkålshovedet i grove strimler (som du vil have dem).
- Smelt 130 g. smør i en gryde
- Tilsæt en smule rødvinseddike i gryden og lad det koge op.
- Tilsæt rødkålen i strimler og tilsæt dernæst 2 spsk. salt, 1. tsk. Peber, 150 g. honning, 1 dl. Æbleeddike og 1 spsk. ribsgelé.
- Lad blandingen simre i 15 minutter - eller indtil kålen er mør.
- Lad nu rødkålen afkøle og placér
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-