Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonKyllingebryst med parmesan og pesto - opskrift - Madkogebogen
Kyllingebryst med parmesan og pesto
Kyllingebryst med parmesan og pesto
Kyllingebryst med parmesan og pesto
Kyllingebryst med parmesan og pesto

Kyllingebryst med parmesan og pesto - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 4 kyllingefilletter
- 5 spsk. pesto
- 1 ½ dl. rasp
- 1 dl. revet parmesan
- Fintrevet skal af en ½ citron
- 2 spsk. olivenolie
- salt og peber

- Serveres med stegte tomater

Sådan gør du
- Sæt ovnen på 210 c.
- Skær en dyb fuge i hvert kyllingebryst, så det fungerer som en lomme.
- Åben kyllingebrystet og smør 1 tsk. pesto i hver lomme.
- Luk lommerne og læg kyllingefilletterne i et ildfast fad.
- Bland den overskydende pesto med rasp, parmesan og citronskal.
- Fordel rasp-blandingen over kyllingefilletterne.
- Krydr med salt og peber, og stænk til sidst olien over.
- Kyllingefilleterne bages ca. 20 min. i den opvarmede ovn.
- Serveres med stegte tomater.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier