Ingredienser
- 4 kyllingefilletter
- 5 spsk. pesto
- 1 ½ dl. rasp
- 1 dl. revet parmesan
- Fintrevet skal af en ½ citron
- 2 spsk. olivenolie
- salt og peber
- Serveres med stegte tomater
Sådan gør du
- Sæt ovnen på 210 c.
- Skær en dyb fuge i hvert kyllingebryst, så det fungerer som en lomme.
- Åben kyllingebrystet og smør 1 tsk. pesto i hver lomme.
- Luk lommerne og læg kyllingefilletterne i et ildfast fad.
- Bland den overskydende pesto med rasp, parmesan og citronskal.
- Fordel rasp-blandingen over kyllingefilletterne.
- Krydr med salt og peber, og stænk til sidst olien over.
- Kyllingefilleterne bages ca. 20 min. i den opvarmede ovn.
- Serveres med stegte tomater.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-