Ingredienser
- 4 kyllingefilletter
- 5 spsk. pesto
- 1 ½ dl. rasp
- 1 dl. revet parmesan
- Fintrevet skal af en ½ citron
- 2 spsk. olivenolie
- salt og peber
- Serveres med stegte tomater
Sådan gør du
- Sæt ovnen på 210 c.
- Skær en dyb fuge i hvert kyllingebryst, så det fungerer som en lomme.
- Åben kyllingebrystet og smør 1 tsk. pesto i hver lomme.
- Luk lommerne og læg kyllingefilletterne i et ildfast fad.
- Bland den overskydende pesto med rasp, parmesan og citronskal.
- Fordel rasp-blandingen over kyllingefilletterne.
- Krydr med salt og peber, og stænk til sidst olien over.
- Kyllingefilleterne bages ca. 20 min. i den opvarmede ovn.
- Serveres med stegte tomater.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-