Ingredienser
- 6 modne figner
- 6 tynde skiver prosciutto
- 12 tynde skiver salami
- 1 lille bdt. friske basilikumsblade
- Nogle friske mintblade
- 1 håndfuld rucola
- 2 spsk. friskpresset citronsaft
- 4 spsk. olivenolie
- salt og peber
Sådan gør du
- Fjern stænglerne fra fignerne, og skær fignerne i kvarte.
- Fordel prosciutto- og salamiskiverne på et stort serveringsfad.
- Skyl krydderurter og rucola.
- Læg figner, krydderurter og rucola i en skål.
- I en anden skål blandes olie, citronsaft og salt og peber.
- Fordel dressingen over skålen med krydderurter og rucola og bland grundigt.
- Fordel blandingen ovenpå kødskiverne i serveringsfadet med en ske.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-