Ingredienser
- 6 modne figner
- 6 tynde skiver prosciutto
- 12 tynde skiver salami
- 1 lille bdt. friske basilikumsblade
- Nogle friske mintblade
- 1 håndfuld rucola
- 2 spsk. friskpresset citronsaft
- 4 spsk. olivenolie
- salt og peber
Sådan gør du
- Fjern stænglerne fra fignerne, og skær fignerne i kvarte.
- Fordel prosciutto- og salamiskiverne på et stort serveringsfad.
- Skyl krydderurter og rucola.
- Læg figner, krydderurter og rucola i en skål.
- I en anden skål blandes olie, citronsaft og salt og peber.
- Fordel dressingen over skålen med krydderurter og rucola og bland grundigt.
- Fordel blandingen ovenpå kødskiverne i serveringsfadet med en ske.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-