Ingredienser
- 4 lammebens koteletter
- 4 tsk. stødt korinder
- 1 spsk. stødt spidskommen
- 1 lille butternut squash
- 1 spsk. olivenolie
- 1 hakket løg
- ½ l. Kyllingebouillon
- 2 spsk. friskhakket ingefær
- 100 g. tørrede abrikoser
- 2 spsk. honning
- Saft og revet skal fra 1 citron
- 200 g. couscous
- 3 spsk. friskhakkede myntheblade
- salt og peber
Sådan gør du
- Drys koriander og spidskommen udover lammekoteletterne.
- Fjern skal og kerner fra butternut squashen, og skær den i terninger.
- Opvarm olien i en stor og dyb pande.
- Lad lammekoteletterne og det hakkede løg stege på panden i 2-3 min. Vend 1 gang.
- Tilsæt butternut squash terningerne og halvdelen af bouillonen.
- Tilsæt abrikoser, ingefær, honning og citron.
- Smag til med salt og peber.
- Læg låg på gryden, og lad det koge ved middelvarme i ca. 20 min. Rør jævnligt.
- Imellemtiden sættes resten af kyllingebouillonen i kog i en gryde.
- Rør citronskal og couscous i den kogende bouillon.
- Smag til med salt og peber.
- Tag gryden med couscous af varmen, og lad den hvile med låg i 5 min.
- Drys mynthebladene over den færdige lammeret og server med couscous.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-