Ingredienser
- 4 lammebens koteletter
- 4 tsk. stødt korinder
- 1 spsk. stødt spidskommen
- 1 lille butternut squash
- 1 spsk. olivenolie
- 1 hakket løg
- ½ l. Kyllingebouillon
- 2 spsk. friskhakket ingefær
- 100 g. tørrede abrikoser
- 2 spsk. honning
- Saft og revet skal fra 1 citron
- 200 g. couscous
- 3 spsk. friskhakkede myntheblade
- salt og peber
Sådan gør du
- Drys koriander og spidskommen udover lammekoteletterne.
- Fjern skal og kerner fra butternut squashen, og skær den i terninger.
- Opvarm olien i en stor og dyb pande.
- Lad lammekoteletterne og det hakkede løg stege på panden i 2-3 min. Vend 1 gang.
- Tilsæt butternut squash terningerne og halvdelen af bouillonen.
- Tilsæt abrikoser, ingefær, honning og citron.
- Smag til med salt og peber.
- Læg låg på gryden, og lad det koge ved middelvarme i ca. 20 min. Rør jævnligt.
- Imellemtiden sættes resten af kyllingebouillonen i kog i en gryde.
- Rør citronskal og couscous i den kogende bouillon.
- Smag til med salt og peber.
- Tag gryden med couscous af varmen, og lad den hvile med låg i 5 min.
- Drys mynthebladene over den færdige lammeret og server med couscous.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-